Новини

ALPIKORD представлява HPL от фурнир с дебелина 1мм . Фурнирът е предварително обработен с най-съвременните продукти и лакове, за да изведе своята природна красота. Резултатът е голям дървен панел, готов за поставяне върху всяка повърхност, позволяващ намаляване на времето за монтаж, лакиране и довършителни работи. Практиката на предварително обработеното дърво се свързва с качествата, уникалността и персонализирането, като екологичните сертификати се отнасят за всички ALPI фурнири.
Сектори на употреба: повърхности за обзавеждане; повърхности и облицовки за вътрешна архитектура; хотели, многостайни и жилищни комплекси, магазини, търговски обекти, офиси, обществени пространства; повърхности и облицовки за интериора на яхти и круизни кораби; повърхности на таблото и вътрешни довършителни работи за автомобилния сектор.
Покритието може да бъде следните 4 вида :
Groove – постигнато чрез изчеткване на дървесината, за да се постигне текстура и последователност, за невероятен грапав ефект, свързан с усещане от природен характер, подобно на това на незавършената дървесина.
Wax – матовият лак дава на дървото деликатен вид, типичен за восък и лечебни натурални масла.
Light Gloss – подобрено от деликатен блясък , това елегантно и изтънчено решение предлага класическия тон на традицията на занаятите на ръката .
Bright Gloss – блестящ , светещ завършек
Всеки един фурнир от колекцията на Alpi може да бъде направен на Alpikord , но има минимално количество за поръчка . В галерията , ще откриете тези от декорите , които Alpi държат на склад и от тях може да се доставя веднага като минималното количество е 5 бр.

Post a Comment