Свържете се с нас!
02 945 49 28 / 0885 439 245

ALPIREADY

24.01.2023 15:39:08

ALPIREADY

ALPIready е декоративна повърхност от предварително обработено дърво, готова за употреба.

Два обединени слоя фурнир ALPIlignum правят един панел от ALPIready – изцяло дърво, лакирано от външната страна, готово за нанасяне върху всякакви повърхности. Продуктът е здрав, гъвкав и лесен за използване. ALPIready съкращава времето и усилията, изразходвани за монтаж, довършителни работи и лакиране. Всеки модел се предлага с най-подходящите покрития, формулирани за разкрасяване на естествеността и цвета на дървото. ALPI също произвежда съвпадащи кантове за всеки модел. В съответствие с устойчивия подход на ALPI и постоянния стремеж на компанията към отлични постижения в използването на природните ресурси, ALPIready се произвежда от дървесина от отговорно управлявани гори FSC® (FSC-C004666).

 Всеки модел е завършен с един от следните видове лак, формулиран да издигне естетиката на дървесното зърно. Touch - Запазва естествеността на дървото, като същевременно е меко и приятно на допир. GROOVE: Подчертава качеството на зърното и текстурата, като същевременно е като необработено дърво на допир. WAX : Матов лак, придаващ деликатния вид на обработено с восък дърво. Oil : Нов завършек, който оживява цвета на дървото, като същевременно му придава типичния блясък на обработката с естествено масло.

 Колекция Декори : https://www.alpi.it/en/products/alpiready

 Колекцията ALPIready съдържа 30 модела, отговарящи на безкрайните творчески нужди на архитекти и дизайнери. Те включват класики като черен орех и дъб от колекцията Wood и благородните тропически фурнири от колекцията Legacy, които предлагат вечната елегантност на дървесината, използвана във фината дограма от 17-ти век за направата на ръчно изработени мебели и скъпоценни предмети. Интензивното използване на тези гори ги е застрашило в природата, но капацитетът на Alpi да възпроизвежда специфични видове дървесина чрез завладяващ индустриален процес означава, че има подновен и устойчив достъп до тях, който не компрометира бъдещето на техния вид. В допълнение към естествената дървесина, ALPIready разполага с уникалната гама от модели от дизайнерската колекция, създадена от международни дизайнери като Raw Edges – вижте новия модел Wavy Fir – и известния фурнир Alpi, проектиран от маестрото Ettore Sotssas .

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

ALPIREADY

ALPIREADY

ALPIready е декоративна повърхност от предварително обработено дърво, готова за употреба.Два обединени слоя фурнир ALPIlignum правят един панел от ALPIre ALPIready е декоративна повърхност от предварително обработено дърво, готова за употреба.Два обединени слоя фурнир ALPIlignum правят един панел от ALPIre 2023-01-24T15:42:12+02:00 ALPIREADY

<p><strong>ALPIready </strong>е декоративна повърхност от предварително обработено дърво, готова за употреба.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/18285/files/image/1.jpg" /></p> <p>Два обединени слоя фурнир <strong>ALPIlignum</strong> правят един панел от <strong>ALPIready </strong>&ndash; изцяло дърво, лакирано от външната страна, готово за нанасяне върху всякакви повърхности. Продуктът е здрав, гъвкав и лесен за използване. <strong>ALPIready</strong> съкращава времето и усилията, изразходвани за монтаж, довършителни работи и лакиране. Всеки модел се предлага с най-подходящите покрития, формулирани за разкрасяване на естествеността и цвета на дървото. ALPI също произвежда съвпадащи кантове за всеки модел. В съответствие с устойчивия подход на ALPI и постоянния стремеж на компанията към отлични постижения в използването на природните ресурси, ALPIready се произвежда от дървесина от отговорно управлявани гори FSC&reg; (FSC-C004666).</p> <p>&nbsp;Всеки модел е завършен с един от следните видове лак, формулиран да издигне естетиката на дървесното зърно. <strong>Touch</strong><strong> -</strong> Запазва естествеността на дървото, като същевременно е меко и приятно на допир. <strong>GROOVE</strong>: Подчертава качеството на зърното и текстурата, като същевременно е като необработено дърво на допир. <strong>WAX </strong>: Матов лак, придаващ деликатния вид на обработено с восък дърво. <strong>Oil </strong>: Нов завършек, който оживява цвета на дървото, като същевременно му придава типичния блясък на обработката с естествено масло.</p> <p><strong>&nbsp;</strong><strong>Колекция Декори</strong> : <a href="https://www.alpi.it/en/products/alpiready">https://www.alpi.it/en/products/alpiready</a></p> <p>&nbsp;Колекцията <strong>ALPIready</strong> съдържа 30 модела, отговарящи на безкрайните творчески нужди на архитекти и дизайнери. Те включват класики като черен орех и дъб от колекцията <strong>Wood</strong> и благородните тропически фурнири от колекцията <strong>Legacy</strong>, които предлагат вечната елегантност на дървесината, използвана във фината дограма от 17-ти век за направата на ръчно изработени мебели и скъпоценни предмети. Интензивното използване на тези гори ги е застрашило в природата, но капацитетът на Alpi да възпроизвежда специфични видове дървесина чрез завладяващ индустриален процес означава, че има подновен и устойчив достъп до тях, който не компрометира бъдещето на техния вид. В допълнение към естествената дървесина, <strong>ALPIready</strong> разполага с уникалната гама от модели от дизайнерската колекция, създадена от международни дизайнери като <strong>Raw Edges</strong> &ndash; вижте новия модел <strong>Wavy Fir</strong> &ndash; и известния фурнир Alpi, проектиран от маестрото Ettore Sotssas .</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти